Published On: joi, Iul 12th, 2012

Sindcatul Invatamantului Braila subventioneaza biletele de odihna din bani proprii

Share This
Tags

Cadrele din invatamant beneficiaza de bilete de odihna si tratament  prin bunavointa sindicatului a declarat prof.  Valeriu Partene, presedintele Sindicatului din Invatamant Braila.

Aceste bilete trebuiau asigurate prin intermediul Ministerului Muncii  acestea fiind subventionate, dar anul acesta pe fondul crizei si a tensiunilor politice nu s-au acordat pentru personalul bugetar. In acest caz  conducerea sindicatului a luat initiativa in a rezolva aceasta situatie incheind contracte cu operatori de turism atat la munte cat si la mare, preturile fiind accesibile, ele ajungand pana la 400 -500 RON pentru un sejur.

De aceste bilete pot beneficia  toate categoriile de personal, fara discriminare, informarea facandu-se prin toate  mijloacele, dar mai ales prin intermediul ultimei intalniri cu liderii, aceasta fiind de fapt o traditie la Braila.

Tot pe agenda SIB – Sindicatul Invatamantului Braila se mai afla si calendarul miscarii personalului didactic care anul acesta sufera mai multe modificari in sens pozitiv si anume reintroducerea a doua elemente: pretransferarea dupa concursul de titularizare din 2 august , transferul si detasarea, toate aceste masuri venind in beneficiul cadrelor didactice.

Adrian Furcoiu

Comentarii

comentariu

About the Author

-