Published On: mie, Iul 25th, 2012

Sfantul Basescu: Lasati-ma sa fiu presedinte!

Share This
Tags

In ultimile zile de la atacuri si injurii Basescu a trecut la imbratisari si scuze! Pur si simplu e alt om, e ca un puscarias caruia i s-a oferit a doua sansa, ca un ateu ce l-a descoperit pe Dumnezeu si acum s-a calugarit. In continuarea acestei idei pot spune ca Basescu incearca mai nou sa ne invete ce inseamna respectul fata de popor, lucru la care era afon inainte de suspendare.

Pana acum nu aparea la televizor din cauza intrebarilor incomode si refuza categoric orice interviu, sau daca aparea trebuia neaparat pupat in dos si periat. De cateva zile incearca prin tatonari sa apara la Antena 3, post pe care l-a criticat terfelit prin noroi ori de cate ori publica ceva legat de el si la care a zis ca nu se va duce vreodata in emisiuni pentru ca Voiculescu e naspa (si tine cu poporul).

Ani de zile a sustinut pe fata PDL-ul, din fosta calitate a domniei sale de presedinte al Romaniei, incalcandu-si grav statutul apolitic necesar functiei. Aproape orice misca in tara trebuia sa fie controlat sau promovat de Basescu, un bun exemplu fiind ascensiunea fara merit a fiicei Elena (EBA) in viata politica, ce crestea asemeni eroilor din basme, intr-o zi cati altii intr-un an. Cine a crezut ca agramata EBA nu a fost sustinuta trup si suflet de “taticul grijuliu” a fost ori cretin ori basist. Acest lucru a fost confirmat de recenta declaratie a lui Basescu in ziarul Romania Libera: ”Toti am platit un cost pentru comportamentul in neregula al PDL. Sigur, la mine mai adaugati si EBA”.

Cum? Din functia apolitica ai promovat si dirijat pe fiica-ta in viata politica? Raspunsul e evident… insa cuprins de o euforie divina Basescu se spovedeste intru iertarea pacatelor si ne mai marturiseste ca: “de suferit n-au suferit numai cei corupti, dar a suferit o cadere de credibilitate tot partidul. PDL nu poate sa spuna ca numai criza i-a facut sa piarda atat de drastic alegerile locale. si, in acelasi timp, nici eu nu pot spune ca numai din cauza crizei am avut o cadere atat de mare in increderea populatiei. Pentru ca PDL a fost lipit de mine prin geneza lui si toti mi-au reprosat si mie situatiile de coruptie din PDL”.

Cum? Din functia ce garanteaza libertatea justitiei ai sustinut coruptia ce iti aducea bani sa iei fiicei mari un apartament de 800.000 de euro, ea fiind notar in Paunesti? Asemeni lui Sf. Petru care s-a lepadat de credinta de trei ori pana la ivirea zorilor si Basescu se leapada de PDL & Company pana la referendum, dupa care bineinteles daca revine in functie a amenintat ca va avea grija sa ii pedepseasca pe toti cei care au avut tupeul sa il dea jos si sa ii atace integritatea, el considerandu-se sfant si protectorul universal al justitiei.

Zilele trecute, presedintele suspendat, a dat ordin ca minerilor sa le fie retinute cartile de indentitate in perioada 27 -29 iulie, pentru ca acestia sa nu poata merge la vot si astfel sa-si realizeze planul de boicot al referendumului.  Politia s-a autosesizat si a remediat la timp situatia in judetul dupa ce Presedintele Consiliului Judetean Gorj a confirmat situatia si declarat lejer ca angajatii isi vor primi documentele inapoi pe 30 iulie. Sunt sigur ca in perioada urmatoare si alti patroni pedelisti o sa-si supuna angajatii la acest tip de abuz fiindca disperarea lui Basescu nu are limita.

Pe sistemul s-a schimbat modificarea, capitanul de vas aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a declarat ca nu mai boicoteaza referendumul asa cum sustinea initial si ca el doreste sa mearga la vot si nu a instigat oamenii sa faca contrariul.

Arunca tot felul de momeli sa mai vrajeasca populatia. Cerseste iertare jucand un teatru ieftin si ne implora sa-l lasam presedinte. Pana acum eram niste gunoaie in fata lui, pana acum nu eram decat niste cifre pe hartie si ne-a biciuit cu toate masurile, cica anticriza, sa le mai faca fetelor cate o vila, sa le mai ia cate un Range Rover care consuma 20 de litri la suta de kilometrii, ca na doar nu da ea banii pe benzina. Pe blonda Nuty a ascuns-o tocmai sa nu trezeasca mania poporului dupa ce a tocat 150 de milioane de euro pe telecabine unde nu erau partii sau macar zone turistice.

Basescu a declarat ca este sigur 99% ca va reveni la Cotroceni. In traducere, acest lucru inseamna ca va profita de oamenii pe care ii mai are in functie sa traga sfori si sa influenteze votul.

Va incerca sa calmeze lumea revoltata si satula de coruptie sa nu se prezinte la vot, lucru ce le-ar garanta “baietilor destepti” din PDL inca niste multe milioane de euro in buzunare.

Concluzia e una singura: a nu te duce la vot pe 29 iulie inseamna complicitatea la planul Basescian!

Ionut Rosca

Comentarii

comentariu

About the Author

-