Published On: vin, Iul 20th, 2012

Semaforizare si indicatoare de circulatie

Share This
Tags

*Lucrari noi de semaforizare la sapte intersectii in valoare de 31928,17 fara TVA

Primarul Municipiului Braila prin Directia Patrimoniului si Directia Finantelor Publice Locale hotaraste punerea in functiune a sapte instalatii de semaforizare. Sistemele de infrastructura privind administrarea domeniului public, cu terenurile aferente aveau alocate pana in 2012, 15 astfel de instalatii de semaforizare. Finalizarea lucrarilor au oferit Municipiului Braila inca sapte astfel de instalatii insumand  in prezent un total de 22 de semafoare.

Modelele noi sunt amplasate in urmatoarele locatii:Calea Galati colt cu strada Grivita, Bulevardul Cuza colt cu Calea Calarasilor, Bulevardul Cuza colt cu strada Mihai Eminescu, }oseaua Buzaului colt cu strada Grigore Alexandrescu. Bulevardul Independetei este de asemenea mai sigur circulatiei aici instalatiile fiind montate la intersectia cu strazile: Eremia Grigorescu, 1 Decembrie 1989 si Calea Calarasilor.Lucrarile au fost exectutate de catre societatea comerciala “UTI TRAFFIC” S.A. si au fost finalizate la data de 23.05.2012. Administrarea este preluata de S.U.P.A.G.L. Braila pe baza procesului verbal cu reprezentantii primarului.

Comisia de receptie finala, cuprinsa din: Termegan Marius presedinte si  membrii inspectori: Petrof Violeta, Cernat Valentina, Gheorghiu Mioara, iar din partea “UTI TRAFFIC” inginer Vladescu Ion, Bunea Marian, Dragomir Gabriel.Nu au avut obiectiuni, clasificand lucrarea ca fiind de buna calitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-