Published On: joi, Iul 12th, 2012

Schimbarea lui Mircea Bodolan este evidenta

Share This
Tags

* Simionescu are in vedere conflictul dintre trupa de la TMF si directorul institutiei, dand ca solutie o posibila schimbare a conducerii *

Problema schimbarii directorului Teatrului ,, Maria Filotti’’, a fost discutata astazi in cadrul conferintei de presa de catre Aurel Simionescu.

Fiind intrebat care este motivul posibilei inlocuiri a lui Mircea Bodolan, primarul ia in considerare situatia acestuia, in contextul in care nici angajatii teatrului nu-l mai doresc. “Ceea ce constat eu este, sa nu spun o ruptura, ci o distanta intre conducator si trupa”.

Tensiunile au aparut imediat dupa castigarea concursului  de manager al Teatrului Maria Filotti, pe un  proiect de activitate, afisat de altfel la avizierul TMF.

Bodolan nu a realizat in totalitate obiectivele impuse si a refuzat proiecte de valoare cu mari regizori ai dramaturgiei. In prezent institutia trece printr-o perioada extrem de dificila din cauza lipsei promovarii spectacolelor.

Totodata au fost probleme de organizare si comunicare in relatia cu actorii. ”Raportul a avut trimitere catre comunicare, catre modul in care erau programate activitatile. Aceasta comunicare este una deficitara, nu este cea care trebuie”, a subliniat Simionescu.

Discutiile nu au avut loc doar in institutie ci si in afara acesteia, problema fiind dezbatuta atat de primar cat si de viceprimar care are legatura cu consiliul de administratie.

{n acelasi timp, Simionescu considera ca datoria pe care o are directorul fata de teatru este una importanta indiferent de cine este la conducere.

“Eu cred ca trebuie sa intelegem indiferent ca este domnul Bodolan sau altcineva mananger, aceasta este o activitate de o anumita natura si responsabilitate. Asta nu inseamna ca ceilalti sunt niste roboti care pur si simplu actioneaza fara consecinta. Este vorba despre o functie care are specificul ei”, afirma Aurel Simionescu.

Viitorul manager trebuie sa obtina o nota mai mare de sapte pentru a prelua functia.

Geanina Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-