Published On: mie, Iul 25th, 2012

Reporterii Infobraila au convins-o pe victima de luni seara sa o ierte pe soferita care a provocat accidentul

Share This
Tags

In urma accidenutului produs de colega noastra de breasla am reusit sa luam legatura cu Ionica Chirciuc victima a neatentiei reporterului TV Braila. Aceasta este internata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, sectia Chirurgie. Batrana este acum in stare stabila dupa ce a suferit lovituri puternice la nivelul soldului, la cap dar si in zona toracica.

Din pacate victima a declarat ca nu stie cu exactitate cum s-a petrecut incidentul pierzandu-si pe loc cunostinta: “Eu nu stiu nimic din ce s-a intamplat. Tot ceea ce stiu este ca eram la poarta si maturam. Nu stiu exact ce m-a lovit pentru ca mi-am pierdut cunostinta. Am rani la sold, o rana deschisa, si spatele plin de vanatai nu ma pot ridica din pat. Sunt ajutata de infirmiere sa imi fac nevoile pentru ca nu pot merge pe picioarele mele”, a declarat victima.

Afland cum s-a produs cumplitul accident, batrana ne-a marturisit cu lacrimi in ochi ca este dispusa sa o ierte pe reporterita. Tot ceea ce isi doreste acum este sa fie la fel de sanatoasa ca inainte:  “A venit fata care a lovit microbuzul si mi-a zis sa o iert , ca nu a vrut sa faca asa ceva. Nu i-am  cerut nici un ban. Deocamdata tot ce vreau este macar sa ma fac bine”.

Cu toate ca se afla la o varsta inaintata si are suficiente najunsuri, femeia s-a ales acum si cu acest accident care ar fi putut sa-i curme viata. Nu are nevoie de bani, nici de scuze, tot ce vrea este sa-si traiasca in continuare viata linsitita alaturi de familia sa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-