Published On: joi, Iul 26th, 2012

Redactorul sef al INFOBRAILA citat ca martor la ultraj

Share This
Tags

* Redactorul sef al INFOBRAILA citat ca martor la ultraj

* In urma articolului publicat de catre redactorul sef al ziarului INFOBRAILA cu privire la o familie de rromi din municipiu, acesta a fost citat sa dea declaratii in calitate de martor la ultraj

Articolul care deschidea editia din 24 iulie a fost scris de catre Madalina Munteanu, redactor sef la publicatia locala INFOBRAILA, in care este descrisa situatia halucinanta a unei familii de rromi care isi fac de cap in zona strazii Mihai Bravu.

Descrierea amanuntita a plangerilor facute de locuitorii din zona, care ii denunta pe rromi pentru faptul ca acestia comit diferite infractiuni, de la furturi pana la distrugere si hartuire face parte din articol.

Ca proba imbatabila, Madalina a intrat in posesia unei inregistrari facute cu telefonul mobil de catre o martora. In clipul video se arata atât circul pus in scena de rromi la momentul interogarilor facute de echipajul de politie ajuns la fata locului, dar si masina de politie care, dupa câteva zeci de minute era parcata pe strada Stefan cel Mare, avându-l pe inculpat pe bancheta din spate.

Din cauza asta, Madalina Munteanu a fost citata  sa dea declaratii in calitate de martor la ultraj: “Nu am inteles de ce sunt citata. Momentan sunt in concediu de odihna, dupa cum stiti, dar când voi reveni in oras ma voi prezenta la sectie pentru declaratii. Problema nu este ca m-au citat pe mine ca martor, ci ca au citat-o pe mama mea, care nu are nicio legatura cu acest caz. Daca aceasta este o forma de intimidare, atunci imi pare sincer rau pentru felul in care s-a ajuns sa se faca justitia la noi”, a declarat redactorul sef al InfoBraila.

Pentru ca lucrurile niciodata nu pot fi facute intr-un mod corect, intimidarea merge pana la citarea mamei colegei noastre care nu are nicio treaba cu acest caz.

*Ancheta politiei bazata pe articolul aparut in publicatia noastra

“Cred ca ar fi fost in stare sa-l citeze si pe tatal meu daca acesta nu ar fi decedat”, a declarat Madalina Munteanu. Dupa cum v-am prezentat mai sus, articolul a fost redactat pe baza unor surse reale, existand si inregistrarea video care a fost pusa la dispozitie pe site-ul ziarului nostru. “O alta problema pe care nu o inteleg este faptul ca pe citatia pe care am primit-o, sunt chemata la sectie in cauza privind ultraj Matache Relu. Care ultraj? In articolul publicat in ziarul nostru nu se vorbeste de ultraj. Dar am incredere ca pâna la urma se va rezolva si aceasta problema. Prioritar este sa salvam oamenii din acea zona de acesti indivizi care ii tortureaza”, a declarat Madalina Munteanu.

Cu siguranta daca echipajul ajuns la fata locului isi facea datoria si lua declaratii de la toti martorii prezenti, ancheta nu avea sa se desfasoare pe baza articolului facut de colega noastra.

Alexandra Barbu

Comentarii

comentariu

About the Author

-