Published On: Soare, Iul 22nd, 2012

Protest PRO referendum la Braila

Share This
Tags

O pensionara braileanca a iesit in strada din cauza ca s-a saturat de minciunile lui Basescu

Ecaterina Bejan a iesit sambata cu o pancarda in fata statuii Ecaterina Teodoroiu, pentru a indemna toti brailenii sa participe la referendum.

Pensionara face apel la toti cetatenii braileni sa mearga pe data de 29 iulie la referendum si sa voteze pentru demiterea lui Basescu.

Nemultumita de pensia mica pe care o are si cu care trebuie sa se descurce impreuna cu sotul ei bolnav, femeia a ajuns in pragul disperarii.

Aceasta este satula de minciunile presedintelui suspendat si declara ca este revoltator tot ceea ce se intampla in Romania, despre care zice ca a ajuns o tara fara stapan.

“Sa iasă lumea la vot, nu se mai poate asa, sunt pensionara, am o pensie mica. Sotul meu este si bolnav, iar pentru 7 lei dividente, neincasate si neanuntate pe cand lucra, acum i se cere de la CJAS suma de 4 milioane de lei. Ne judecam, dar este rau, ca s-a ajuns aici. Am ajuns sa traim intr-o tara fara stapan, m-am saturat de Basescu, de minciunile lui, il vad la televizor pe un post, schimb canalul, iar el. Azi zice ceva, maine altceva, nu-l mai suport. Sa iasa lumea la referendum!”, a declarat Ecaterina Bejan.

Geanina Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-