Published On: mie, Iul 11th, 2012

Procurorii l-au trimis in judecata pe “Bucsa”

Share This
Tags

*Braileanul acuzat de tentativa de omor la clubul “Oscars”, pe mana procurorilor

Florin Mocanu va fi judecat pentru tentativa de omor. Incidentul a avut loc in seara zilei de 30 martie la clubul “Oscars”, de pe calea Calarasilor. Inculpatul, zis “Bucsa”, in varsta de 29 de ani a intrat la “Module” inarmat cu un cutit cu lungimea de 15 centimetri. Vasile Ciocan, ghinionistul care a intrat în raza de actiune a lui “Bucsa” a avut nevoie de 40 de zile de recuperare de la neplacutul eveniment.

Anchetatorii precizeaza ca in seara respectiva intre Florin Mocanu si o alta persoana care se afla in club, pe nume Daniel Stoian s-au iscat discutîi în contradictoriu, ambii aflandu-se in stare de ebrietate.

Pentru a domoli conflictul, un alt tanar, Cristian Marius Visan a intervenit, insa nu a facut decat sa se aleaga cu o palma de la Stoian. Marius Florentin Tulea a incercat si el sa aplaneze conflictul impingandu-l pe Daniel Stoian, iar mai apoi alti doi tineri pe nume Vasile Ciocan si Marius Moise.

Satul de scandal, Mocanu a scos cutitul si l-a alergat pe Moise prin club. Sarind peste mese si canapele, timp în care victima a reusit sa iasa din local. Pe parcursul disputei, Vasile Ciocan l-a tinut pe inculpat de brat. Astfel Moise a scapat nevatamat, dar a devenit el insusi victima.

Florin Mocanu s-a intors in club si i-a aplicat mai multe lovituri de cutit lui Vasile Ciocan. Nici dupa ce acesta a cazut la pamant, cutitarul nu s-a lasat, lovindu-l in continuare. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgente Braila si a stat internat pe perioada 31 martie-16 aprilie.

In urma agresiunii, victima s-a ales cu numeroase plagi taiate pe partea laterala a gatului, umarul drept, bratul stang, precum si antebratul, cu sectionarea muschilor extensori ai mainii, necesitand 35-40 de zile de îngrijiri medicale.

Florin Mocanu a fost acuzat de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de cutit in locuri publice. Din data de 4 aprilie pana in prezent se afla in arest preventiv, urmand ca Tribunalul Braila sa se pronunte în acest caz.

Comentarii

comentariu

About the Author

-