Published On: lun, Iul 2nd, 2012

PP-DD Braila se considera principala forta de opozitie a USL-ului

Share This
Tags

* Oamenii lui Dan Diaconescu nu vor functii in administratie

Cu aproximativ 20% din voturi PP-DD Braila a inregistrat cel mai mare procent din toate judetele tarii. Cu toate acestea membrii partidului au declarat ca nu doresc nici o functie in administratie si merg in continuare pe mana celor 7 conilieri pe care i-au obtinut de drept.

Cu toate ca USL a castigat detasat alegerile, Ovidiu Balan considera ca scorul obtinut de acestia a fost cel mai slab din tara.

“Chair daca vrea sa ne ofere postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean, ceea ce pentru noi ar fi o performanta, ca partid abia aparut pe scena politica, nu avem nevoie de treaba asta”, a declarat Ovidiu Balan, presedintele PP-DD Braila.

In ceea ce priveste functiile de consilieri, atat Mihai Danut cat si Ovidiu Balan au declarat ca isi vor da demisia, locurile fiind ocupate de urmatorii membrii PP-DD alesi pe listele partidului.

PP-DD suparati pe Institutul de Statistica din Romania dar si pe alegatorii din Lacu Dulce

Ovidiu Balan, presedintele organizatiei Brailene considera ca orasul nostru nu este pe primul loc in ceea ce priveste saracia, lipsa locurilor de munca sau infractionalitate: “Dupa parerea mea Institutul de Statistica din Romania este alcatuit din tampiti si date false. Eu nu cred ca Braila este pe ultimele locuri la nivel de trai”.

Mai mult Balan a tinut sa atraga atentia brailenilor din Lacu Dulce sa nu mai vinsa sa le ceara ajutor atunci cand acestia au de suferit de pe urma inundatiilor. Declaratia halucinanta vine ca raspuns in urma rezulatatelor de la sectiile de votare din acest cartier: ”Le recomand alegatorilor din Lacu Dulce, ca atunci cand vor veni ploile si ii iau apa sa se unga cu uleiul pe care l-au primit de la Bunea Stancu, ca plutesc. Sa nu mai vina aici sa ne spuna ca traiesc greu pentru ca eu nu cred asa ceva”.

In loc sa se ocupe de propria organizatie Musceleanu Gabriel da sfaturi jurnalistilor despre ce ar trebui sa scrie

Vicepresedintele PP-DD, Musceleanu Gabriel a fost vizibil afectat de intrebarile jurnalistilor referitoare la structura filialei locale din care face parte:“Eu sunt putin iritat pentru ca v-am mai spus in conferintele trecute ca vom avea sapte consilieri. S-a muncit pe branci si nu am sa permit nimanui sa spuna ca sunt unul sau mai multi consilieri PP-DD vanduti”.

Mai mult vicepresedintele partidului lui Dan Diaconescu a incercat sa dea sfaturi jurnalistilor prezenti la conferinta de presa, in legatura cu temele articolelor care ar trebui publicate: ”Pana la urma dati-ne voie ca nici nu ne-am constituit in Consiliul Judetean, dati-ne o perioada sa demonstram treaba asta si scrieti despre fotbal ca n-avem, scrieti despre agricultura ca suntem in campanie”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-