Published On: mie, Iul 4th, 2012

VIDEO – Potrivit unui filmulet care circula pe internet, un consilier judetean PNL are nevoie de “”prafuri” pentru curaj

Share This
Tags

* cel care se potriveste descrierii este consilierul judetean PNL Cristian Ancuta * un buletin medical de analiza de la o institutie independenta ar putea pune capat misterului *

Pe youtube circula un filmulet in care un apropiat al unui consilier judetean PNL sustine ca acesta ia “stimulente” pentru curaj, motiv pentru care are deseori ochii rosii. {n continuare, va prezentam stenograma discutiei filmului postat pe internet:

“ – A plecat de la o amarata de Dacia si acum conduce un Crysler. A avut o dugheana pe Ramnicu Sarat si acum este ditamai firma.

- Praful asta nu e pentru oricine, asa ca…

- Iti da curaj…

- Dar ce,praful are curaj?

- Hmmm…

- Are probleme familiale, ceva?

- Nu se prea inteleg ei…

- Si astia de la PNL nu stiu?

- Ei draci, nu stiu. Cum sa nu stie! Imposibil, cum dracu!”

Repoterii Braila i-au analizat pe toti consilierii judeteni ai PNL si singurul care se potriveste descrierii este nimeni altul decat Cristian Ancuta, un apropiat al presedintelui PNL Catalin Boboc. Nici Ancuta si nici Boboc nu au raspuns apelurilor noastre, pentru a confirma sau spusele celui care apare in imaginile de pe internet, insa noi credem ca un buletin medical de analiza de la o institutie independenta ar putea pune capat misterului.

Ramane de vazut daca reprezentantii PNL vor avea nevoie, unii dintre ei, de a lua “stimulente” pentru a avea curajul necesar participarii la votul de astazi de la orele 10, cand in Consiliul Judetean Braila vor fi votati vicepresedintii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-