Published On: lun, Iul 30th, 2012

Plimbarea cu maxi taxi o provocare extrema

Share This
Tags

*Inmanarea biletelor le vine ”peste mana” soferilor de maxi taxi

Cu toate ca Fiscul a anuntat amenzi pentru soferii care nu elibereaza bilete calatorilor, mare parte dintre ei refuza sa se conformeze. Considerand un lucru inutil sau pentru faptul ca pasagerii arunca biletele, cea mai buna motivatie ramane insa diminuarea profitului in urma tinerii evidentelor.

Soferii ofera bilete in preajma zilelor de control, simtindu-se fortati de imprejurari. Acum cativa ani pe langa soferi mai erau si acei controlori care incasau banii si eliberau biletele, fiind exclusa repunerea acestora, singura varianta ramane educarea calatorilor.

Daca un control urca in maxi taxi, nu doar soferul este cel care va trebui sa raspunda, ci si calatorii care nu pot prezenta biletul, este de datoria lor ca atunci cand nu il primesc sa sesizese soferul si sa solicite bilet. Alte probleme ridicate de calatori au fost nerespectarea unei tinute adecvate, precum varietatea muzicala si volumul prea tare. soferul prezinta mai multe indatoriri de la strangerea banilor la atentia acordata atat pasagerilor cat si drumului pe care il are de parcurs, astfel le este dificil inmanarea biletelor. Nu doar dificil ci si “peste mana” atunci cand vine vorba de diminuarea veniturilor proprii. Astfel calatorii sunt inghesuiti si supusi caldurii toride din perioada actuala din cauza nefunctionarii sistemelor de aer conditionat dar si din cauza numarului mai mare de calatori, care se inghesuie zilnic in maxi taxi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-