Published On: joi, Iul 26th, 2012

Pentru ca s-a aratat deranjat de lungimea sedintei CLM, Simona Draghincescu l-a trimis pe Vasile Varga la plimbare

Share This
Tags

Schimbul de replici dintre cele doua personalitati locale Simona Draghincescu si Vasile Varga a fost subiectul principal in cadrul sedintei CLM de ieri. Consilierul municipal al PNL-lui s-a declarat nemultumit de faptul ca sedinta a durat doua ore. Vizibil deranjata de comentariul acestuia, Simona Draghincescu l-a trimis la plimbare pe Vasile Varga.

Varga a solicitat ca sedinta sa se desfasoare intr-un ritm mai alert pentru ca “pierde timpul”. Replica i-a fost data de Simona Draghincescu: “sedinta inseamna discutii, daca nu are timp, poate sa plece, noi putem tine sedinta si fara domnia sa”.

Ca raspuns, Varga a folosit in stilul caracteristic un limbaj deloc adecvat unei sedinte de Consiliu Local Municipal.

“De ce va deranjeaza atat de mult? Este vorba de o sedinta importanta a Consilului Local Municipal. Avem decizii importante de dezbatut si de acceptat. Inainte se aloca un minut pentru fiecare proiect de pe ordinea de zi”, l-a mustrat Simona pe binecunoscutul notar.

Fata de anii trecuti, cand sedinta Consilului Municipal Local nu dura mai mult de 45 de minute, astazi acesta s-a prelungit mai mult de doua ore. Tensiunea s-a resimtit cand Simona Draghincescu i-a recomandat lui Varga sa nu mai voteze cand e vorba de proiectele de hotarare privind concesionarea terenurilor aflate in domeniul privat al Municipiului Braila, stiut fiind faptul ca respectivele contracte s-au incheiat la biroul notarial unde Varga este actionar.

Acesta recomandare a fost exprimata in momentul in care s-a dezbatut proiectul de hotarare initiat de primarul Munici-piului Braila privind revocarea Hotararii Consilului Local Municipal Braila nr. 201 /29.05.2009 referitoare la “Aprobarea cererii d-nei Raileanu Geanina si atribuirea in folo-sinta gratuita a terenului situat in Braila, strada Mircea Voda, nr. 87.

Nu este pentru prima data cand se ivesc discutii intre Varga si Simona Draghincescu. Probabil acesta se simte amenintat de faptul ca fosta directoare de la piata reuseste usor dar sigur sa urce, prin forte proprii, in ierarhia politica, unde numai mogulii au drept de veto.

Suntem convinsi ca rezolvarea problemelor ridicate in comisiile de specialitate sunt la fel de repede si superficial tratate precum sedintele de CLM. Ar trebui sa le reamintim consilierilor faptul ca acestia au fost votati sa reprezinte si sa apere interesele brailenilor!

Alexandra Barbu

Comentarii

comentariu

About the Author

-