Published On: lun, Iul 2nd, 2012

Primaria Braila ramane cu aceesi echipa

Share This
Tags

* Aurel Simionescu si-a inceput legal cel de-al doilea mandat in functia de primar al municipiului Braila

In cadrul sedintei Consiliului Local Municipal care a avut loc azi in Sala Mare a Prefecturii Braila, Aurel Simionescu a depus juramantul pentru ce-l de-al doilea mandat consecutiv in functia de primar al Brailei.

“Este a cincilea juramant pe care il depun de la 1990 in coace, pentru judetul, pentru tara si pentru municipiul Braila. Sigur ca este unul din momentele emotionante si cele mai placute din viata unui om care lucreaza in administratia publica”, a declarat Aurel Simionescu.

Acesta a tinut sa le multumeasca atat alegatorilor care i-au acordat votul de incredere, dar si celorlalte partide din alianta care au contribuit la fosrmarea USL-ului si implicit la victorie:”Doresc sa multumesc brailenilor pentru votul pe care mi l-au acordat. Doresc sa spun ca votul lor ma onoreaza, in acelasi timp insa ma si obliga alaturi de domnii consilieri, alaturi de aparatul primariei, alaturi de toti cei care intr-un fel sau altul lucreaza in municipiu. Doresc sa la multumesc colegilor mei din Uniunea Social Liberala, in mod deosebit colegilor din PSD, dar si colegilor din PNL si PC care au fost alaturi de noi in aceasta campanie electorala”.

Pentru functiile de viceprimari consilierii au propus patru candidati: Doinita Ciocan PSD, Alexandru Danaila PNL, Simona Draghincescu independent propusa de AVB si Dan Paun din partea Partidului Ecologist.

Un nou mandat au primit insa Doinita Cican si Alexandru Danaila.

Tot in cadrul sedintei de azi s-au ales si membrii comisiilor din cadrul Consiliului Local Municipal. Componenta acestora este:

Comisia de buget finante, strategii, integrare, studii, prognoze economico-sociale si privatizare are majoritate USL si este formata din : Ilie Ciocan(PNL), Doinita Ciocan(PSD), Danut Mihai(PP-DD), Dan Paun(UER) si Silviu Mangiurea(PSD).

Si comisia de administrare a domeniului public si privat al municipiului, de organizare si dezvoltare urbanistica, realizarea lucrarilor publice, protectia mediului înconjurator, conservarea monumentelor istorice si de arhitectura are majoritate USL, fiind formata din: Vasile Varga(PNL), Daniela Radulescu(PC), Sorin Bosneag(PSD), Maria Coros(PSD), Simona Draghincescu, Adrian Traian(PP-DD) si Ene Tache(PP-LC).

Comisia numarul 3, pentru industrie agricultura, servicii publice, comert si turism si este alcatuita din consilierii: Daniel Negoita(PSD), Dorin Petrea(UNPR), Daniel Mitrofan(PDL), Georgica Sterian(PP-DD) si Florin Dumitru(PSD).

Comisia pentru activitati stiintifice, învatamânt, cultura, culte, tineret, activitati sportive, sanatate si protectie sociala este formata din Alexandru Danaila(PNL), Francisk Iulian Chiriac(PSD), Cosmin-Catalin Pavaloiu(PP-DD), Paul Cretu(UER) si Ionel Alexandru(PNG).

Ultima comisie, pentru administratie publica locala, juridica, relatii publice, apararea ordinii publice, integrare si relatii internationale, este formata din Sorin Iulian Costin(PNL), Loredana Badiu(PSD), Iancu Vasile(PP-LC), Marius Caranica(PSD) si Marian Fusea(PDL).

Comentarii

comentariu

About the Author

-