Published On: mie, Iul 25th, 2012

O noua sansa pentru scriitorii braileni

Share This
Tags

*S-au aprobat modificari de posturi in organigrama Bibliotecii Panait Istrati

Dupa multe tentative esuate se pare ca vom avea o revista culturala pe piata braileana.Acesta initiativa apartine directorului Bibliotecii Panait Istrati Braila, Dragos Neagu, care doreste totodata si promovarea scriitorilor braileni si readucerea acestora in prim plan local, neexistand la acest moment nici o aparitie culturala locala.

Scriitorii braileni colaboreaza in prezent cu publicatii din orasele Focsani si Galati.

Prin aprobarea modificarii organigramei si a statului de functii a  Bibliotecii Panait Istrati Braila de catre sedinta extrordinara a Consiliului Judetean din data de 25 iulie 2012 se vor scoate la concurs mai multe posturi de redactori si un post de documentarist, necesare infiintarii revistei. Acest proiect este sustinut si finantat  de catre Consiliul Judetean Braila.

Din declaratia directorului Dragos Neagu reiese ca se doreste o revista culturala braileana cu o durata de viata cat mai lunga, prin care sa se poata exprima motivatia culturii si a istoriei locale deoarece concurenta este acerba, orasul vecin, Galati avand mai multe publicatii de acest gen.

Intrebat cum se va numi revista culturala, Dragos Neagu a precizat ca momentan sunt mai multe variante,  insa  ramane de luat o decizie in acest sens.

Monica Ene

Comentarii

comentariu

About the Author

-