Published On: vin, Iul 13th, 2012

O noua conducere la Parchetul Braila

Share This
Tags

Ministerului Justitiei a confirmat schimbarea conducerii la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila de la jumatatea lunii iulie.

Schimbarea a survenit in urma expirarii celor doua mandate de sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila si de adjunct.

Functia de sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila a fost exercitata de Fanel Mihalcea, adjunctul acestuia fiind Mariana Ioan.

Potrivit legii cei doi nu au dreptul la un al treilea mandat, avand insa dreptul la alte functii de conducere in cadrul aceleiasi institutii.

In urma examenului specific, Fanel  Mihalcea a optat pentru functia de prim-procuror al judetului iar Mariana Ioan este acum in fruntea Parchetului.

Putem vorbi despre continuitate in sistemul managerial, noul prim procuror adjunct precizand faptul ca isi doreste acesta functie pentru o mai buna functionare a sistemului.

Magistrati au vrut sa precizeze faptul ca inversarea de pozitii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila nu are nicio legatura cu schimbarile la nivel politic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-