Published On: mie, Iul 25th, 2012

O batrana a fost omorata in timp ce traversa strada

Share This
Tags

Accidentul s-a produs la orele 23.00 cand o batrana a incercat sa traverseze strada Republicii la intersectia cu strada Plevna.

Aceasta a fost pur si simplu spulberata de un motociclist care circula regulamentar. Inca nu s-a stabilit viteza pe care acesta o avea insa primele rezultate ale anchetei vor fi facute public in cursul zilei de azi.

Din declaratiile martorilor se pare ca batrana a traversat neregulamentar, prin loc nepermis. Graba de a ajunge acasa in schimb a costat-o viata.

Aurica P. martora a incidentului a declarat: “Eu veneam de pe Polona cu copiii cand am vazut-o pe batrana zacand. A reusit sa se ridice dar era ametita si a cazut la loc. Dupaia nu s-a mai miscat. Au venit cu salvarea si au stat cu ea vre-o 10 minute aici,  dupa care au plecat. Cred ca era moarta deja.”

Posesorul motocicletei inmatriculata cu numarul BR 77 FLR a fost condus la sectie pentru intocmirea actelor premergatoare cercetarii penale.

Tragicul accident a adunat zeci de trecatori uimiti de felul in care poate spulbera o motocicleta orice i-ar sta in cale. Sangele intins pe sosea, dar si papucii batranii care se aflau la o distanta de cativa metrii buni unul de altul au adus groaza pe chipul celor prezenti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-