Published On: mie, Iul 25th, 2012

Muzica militara va rasuna pe Esplanada Dunarii

Share This
Tags

Primaria Municipiului Braila si Garnizoana Braila vor organiza un eveniment deosebit pentru iubitorii muzicii militare. In data de 15-16 august 2012, va avea loc editia a X-a a Festivalului International al Muzicilor Militare.

Garnizoana Braila sarbatoreste implinirea a 20 de ani de activitate, iar acest lucru va fi celebrat printr-un festival grandios, asigurat prin prezenta orchestrelor si a fanfarelor atat nationale, cat si din afara tarii, majoretele vor aduce o nota de vivacitate prin dansuri, iar muzica militara este elementul definitoriu care asigura succesul total.

Garnizoana Braila va fi coordonata si condusa de catre profesorul si dirijorul Petrea Gogu.

La aceasta editie jubiliara si-au anuntat prezenta numeroase orchestre:Orchestra Prezidentiala a Republicii Moldova, Muzica Militara Traditionala (mehteran), Muzica Reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale, Turcia, solisti si instrumentisti ai Ansamblului Artistic al Armatei, Muzica Militara a Garnizoanei Iasi, Angely’s Orchestra Bucuresti, Muzica Militara Reprezentativa a Jandarmeriei Romane, Muzica Militara a Garnizoanei Braila si Buzau, Trupa de Majorete “Darclee” Braila, Muzica Militara a Garnizoanei Constanta, Clasa de dans sportiv al Centrului Cultural Judetean Constanta.

Ora de incepere a festivalului este la 11.30, pe faleza Dunarii, pe Esplanada, in Statiunea Lacu-Sarat, in Gradina Publica, Piata Traian, Parcul Monument.

Parada muzicii militare, in data de 15 august, va avea loc la ora 18.30, urmand ca la ora 19.45 sa se onoreze Festivitatea de deschidere a manifestarii, la scena de pe Esplanada.

Focul de artificii va fi apogeul festivalului in ultima zi, dupa ce show-urile participantilor vor fi incantat asistenta braileana.

Alexandra Barbu

Comentarii

comentariu

About the Author

-