Published On: joi, Iul 5th, 2012

Mirela Nichita, noul portar de la HC Dunarea

Share This
Tags

*HC Dunarea Braila a facut primul transfer din aceasta vara *Conducerea este in tratative si cu alte jucatoare

Mirela Nichita a semnat ieri cu HC Dunarea si a devenit astfel prima jucatoare trasferata in aceasta vara de clubul brailean.

Mirela Nichita este cosiderata una dintre cele mai bune jucatoare ale Romaniei la turneul preolimpic de la Lyon, aceasta a evoluat la HC Zalau, unde a jucat finala Cupei EHF.

“Este o jucatoare importanta din lotul national, care si-a confirmat valoarea. Este o achizitie importanta pentru Braila dar nu singura. Avem discutii si cu alte jucatoare si vor mai urma cu siguranta si alte transferuri”, a declarat Stefan Gheorghe, directorul clubului HC Dunarea Braila.

Antrenorul Ioan Baban a declarat faptul ca e bucuros de venirea Mirelei la Braila. “Mirela este unul dintre cei mai buni portari ai Romaniei si s-a vazut asta si la turneul preolimpic de la Lyon. Ma bucur ca a semnat cu clubul nostru si ca o pot avea ca eleva. Braila s-a intarit [n poarta si are acum 3 portari, lucru foarte important pentru orice formatie din Romania. Astept sa incep stagiu de pregatire cu fetele pentru ca trebuie sa fim gata atat pentru campionatul intern cat si pentru competitiile din Europa”, a declarat antrenorul Ioan Baban.

Dupa ce a semnat contractul cu HC Dunarea Braila, Mirela Nichita a declarat faptul ca e bucuroasa ca a ajuns la una dintre echipele de top ale Romaniei. “Ma bucur ca am semnat cu HC Dunarea, si de faptul ca voi lucra cu Ioan Baban. Sper sa ma integrez repede in echipa si odata cu inceperea ligii nationale sa avem rezultate iar eu una sa fac ceea ce stiu mai bine. Am ales HC Dunarea fiindca este una dintre echipele competitive din Romania, care are ceva de spus in handbalul romanesc,” a declarat noul portar al Brailei.

HC Dunarea Braila incheie astfel primul transfer din aceasta vara, dar atat directorul Gheorghe stefan cat si antrenorul Ioan Baban au declarat faptul ca mai exista discutii si cu alte jucatoare si ca HC Dunarea va mai face trasferuri in aceasta vara.

ANA-MARIA NICULESCU

Comentarii

comentariu

About the Author

-