Published On: Soare, Iul 1st, 2012

Minori cercetati pentru furt calificat

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 7.40, N.M. (74 de ani), din orasul Faurei, a reclamat la Politie ca, in noaptea anterioara, persoane necunoscute au pareuns in curtea locuintei ei si i-au sustras caise dintr-un pom.

Politistii au efectuat cercetari si i-au identificat pe minorii D.D. (16 ani), L.E. (14 ani) si D.I. (15 ani), toti din orasul Faurei, care au recunoscut ca au patruns in curtea locuintei reclamantei si au sustras circa 20 kg de caise pe care le-au consumat. Prin fapta comisa s-a creat un prejudiciu de 70 de lei.

In cauza se efectueaza cerecetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Un alt caz a fost semnalat aseara, la orele 20.00, de braileanca V.D. de 60 de ani care s-a prezentat la sediul Postului de Politie Comunal Frecatei si a reclamat ca, in zilele de 26 si 27 iunie a.c., minorele T.A. (14 ani) si T.A. (13 ani) i-au sustras din locuinta din localitate articole de imbracaminte, in valoare totala de circa 300 de lei.

Politistii au efectuat cercetari, au stabilit ca minorele stiau ca locuinta nu este locuita si au patruns printr-un geam gasit spart, sustragand bunurile respective.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-