Published On: lun, Iul 30th, 2012

Minor cu dosar penal pentru furtul unei biciclete

Share This
Tags

O braileanca in varsta de 35 de ani a reclamat prin apel la 112 faptul ca fiului ei, C.G in varsta de 14 ani i se furase bicicleta.

In urma cercetarilor efectuate in cadrul Biroului de Investigatii Criminale-Compartimentul Violenta  s-a stabil ca minorul a iesit din incinta unei sali de jocuri sportive, din municipiu si a intentionat sa plece cu bicicleta pe care o lasase afara asigurata, moment in care R.A. tot minor in varsta de 16 ani, din Braila, s-a urcat pe ea, afirmand ca doreste sa se plimbe.

Intrucât partea vatamata nu a fost de acord si prinsese cu mainile ghidonul, suspectul l-a imbrancit si l-a lovit cu palma in zona antebratului, dupa care a fugit cu bicicleta spre Parcul Monument. In urma loviturilor primite, victima nu a suferit leziuni care sa necesite examinare medico-legal, insa valoarea pierderii este de 200 de lei.

In urma activitatilor de cautare politistii l-au depistat pe cel in cauza sI l-au condus la sediul politiei unde i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Din cercetari a rezultat faptul ca minorul vanduse bicicleta catre R. I, iar componentele bicicletei au fost recuperate de la acesta, care o dezmembrase si incepuse sa o revopseasca.

Geanina Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-