Published On: mar, Iul 24th, 2012

Minerii sunt siliti sa nu participe la vot

Share This
Tags

In anii 90, din functia de Subsecretar de Stat in cadrul Ministerului Transporturilor, Basescu a resuit sa faciliteze accesul minerilor in Bucuresti. Cunoastem cu toti urmarile mineriadelor si ce s-a intamplat atunci.

De aceasta data Basesu apeleaza tot la mineri pentru a-si pastra scaunul de presedinte al tarii. Se pare ca sefii acestora le-ar fi cerut angajatilor sa isi lase buletinele la munca in weekendul 27-29 iulie, pentru a avea siguranta ca acestia nu vor participa la referendum.

Presedintele Consiliului Judetean Gorj a asigurat faptul ca muncitorii isi vor primi inapoi actele in data de 30 iulie.

Minerii au declarat ca sunt speriati de posibilitatea pierderii locului de munca, motiv pentru care sunt dispusi sa renunte pentru cateva zile la actele de identitate si implicit sa nu participe la referendum.

Lasand la o parte faptul ca prin aceasta masura se incalca drepturile constitutionale ale acestor oameni, Basescu impreuna cu gasca lui de democrat liberali care acuzau Guvernul de lovitura de stat, dau o luvitura puternica electoratului prin manipulare si amenintari. Este imoral dar mai ales ilegal ca un presedinte suspendat sa propuna incalcarea legii si drepturilor omului. Este inadmisibil!

Comentarii

comentariu

About the Author

-