Published On: joi, Iul 5th, 2012

Mija si Boboc impart vicepresedentia CJ

Share This
Tags

*Consilierii judeteni au depus azi juramantul

Sala Mare a Palatului Administrativ a fost gazda sedintetei de constituire a Consiliului Judetean. Fiecare consilier in parte a jurat cu mana pe biblie ca va lupta pentru interesele catatenilor.

Tot azi s-au ocupat si fotoliile de vicepresedinti fiind propusi trei candidati pentru cele doua functii.

Avram Ionel a prezentat rezultatul votului secret in urma caruia, Florin Mija PSD si Boboc Catalin PNL au castigat functiile de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Braila: “In urma verificarii buletinelor de vot au rezultat urmatoarele: buletine de vot introduse in urna 33, buletine de vot nule 7, buletine de vot valabil exprimate 26. Repartizarea voturilor: Mija Florin, voturi “pentru” 24, voturi “contra” 2, Boboc Catalin, voturi “pentru” 19, voturi “impotriva” 7. Reliana Bogdan voturi “pentru” 6, voturi “contra”, 20.

In finalul sedintei, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu a tinut sa-i felicite pe consilieri, dar si sa le atraga atentia asupra responsabilitatilor pe care acestia trebuie sa le indeplineasca in actualul mandat: ”Ii felicitam inca o data pe colegii nostrii care au fost alesi, sa nu uitam ca votul este consultativ si ca dumneavoastra cei din fiecare comisie, aveti un singur vot, indiferent daca sunteti membru sau daca sunteti presedinte. In acelasi timp vreau sa va rog sa existe in comsii colaborare, in interesul celor care ne-au ales si nu in alt interes. Sa sanctionati ori de cate ori executivul isi incalca atributiile si iese din cuvantul deliberativului, ca acesta este rolul Consiliului Judetean. Vreau sa luam in calcul atat cat putem toate promisiunile electorale, care sunt in interesul cetatenilor si in concordanta cu bugetul CJ-ului si care satisface cat mai multe nevoi, din randul celor care locuiesc in judetul Braila. In ceea ce ma priveste eu va asigur ca incerc in continuare sa nu amestecam politicul cu administrativul, asa cum am facut atatia ani de zile”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-