Published On: vin, Iul 20th, 2012

Mihaela Marcu l-a tras de urechi pe Bogdan Zotoi

Share This
Tags

Prefectul Brailei, Mihaela Marcu si-a aratat nemultumirea fata de comportamentul sefului Serviciului de Politie Rutiera.

“Nu este pentru prima oara cand intarzie sau lipseste de la sedinta. Domnul Zotoi are un comportament inadecvat si refuza sa raspunda la telefon”, a atras atentia Mihaela Marcu.

Cazul lui Bogdan Zotoi nu este singurul inregistrat in cadrul Comitetului pentru Situatii de Urgenta. La 20, respectiv 30 de minute de la inceputul sedintei si-au facut aparitia si seful Serviciului Judetean de Ambulanta, Radu Silvi, dar si directorul Inspectoratului in Constructii, Daniel Mitrofan. Ambii au fost contactati in prealabil pentru a participa la intrunire.

”Colaboram exceptional cu colegii de la ISU in orice ocazie, dar din pacate sunt colegi din Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta care probabil nu inteleg care le este rostul si cam ce inseamna comitet  judetean pentru situatii de urgenta”, a adaugat Mihaela Marcu. Prefectul a mai precizat faptul ca astfel de comportamente vor fi sanctionate pe viitor.

Pe parcursul intregii sedinte, Bogdan Zotoi, seful SPR nu a ridicat ochii din telefonul mobil si nu a prezentat nici un fel de interes fata de raportul prezentat de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dunarea Braila”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-