Published On: Soare, Iul 29th, 2012

Magazin mixt luat la rost pentru ca a avut in geam afise electorale

Share This
Tags

Un magazin mixt plasat intr-o intersectie intens circulata din cartierul Nedelcu Chercea a trezit brusc atentia autoritatilor de verificare din domeniu dupa ce, la campania pentru alegerile locale cat si la cea pentru referendum a acceptat sa ii fie lipite pe geamuri cateva afise cu scop eletoral.

Patroana magazinului ne-a declarat ca nu doreste sa faca publica identitatea sa pentru ca se teme ca afacerea ei ar putea fi serios afectata de cei care nu suporta respectivele afise.

“Pana la alegerile locale nu am avut nici un fel de probleme cu autoritatile in legatura cu marfa, igiena sau actele. Ma asigur personal in fiecare zi ca totul este in ordine pentru a preintampina o eventuala sanctiune. Cand mi-a fost postat primul afis in geamul magazinului pentru alegerile locale am intrebat pe doamna care se ocupa de asta daca voi avea probleme insa ea m-a asigurat ca nu. La doua zile dupa, un inspector insotit de lucratorii Politiei Comunitare mi-au calcat pragul si am fost amendata dupa un control minutios. Acum la referendum s-a intamplat la fel, dupa 2 zile, control de la Garda Financiara, insa de data asta am scapat doar cu avertisment. Ce mi s-a parut suspect este faptul ca unul dintre domnii de la Garda Financiara este sotul fostei mele contabile simpatizanta a presedintelui suspendat.” a declarat patroana magazinului.

Aceasta a mai adaugat ca nu o sa mai accepte pe viitor sa ii fie lipite afise in geamuri, convingandu-se dupa recentele patanii ca autoritatile “parca ii vaneaza” pe cei care accepta o astfel de invoiala.

Ionut Rosca

Comentarii

comentariu

About the Author

-