Published On: joi, Iul 12th, 2012

Lucrare penala intocmita de politistii de frontiera vasluieni

Share This
Tags

Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita/I.T.P.F. Iasi au intocmit lucrare penala pe numele a doi barbati care au condus un autoturism care nu avea numere de inmatriculare.

In ziua de 07 iulie a.c., in jurul orelor 03.00, s-a prezentat in P.T.F. Albita/I.T.P.F. Iasi, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei Pavel T., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 26 ani, conducand un autoturism marca Mercedes şi cetateanul roman Sergiu C., in varsta de 29 ani, pasager in acelasi autoturism.

La controlul de frontiera, politisti de frontiera au constatat faptul ca autoturismul Mercedes nu are numere de inmatriculare.

In legatura cu cele constatate, Pavel T. a declarat ca in data de 03 iulie a.c. a cumparat autoturismul dintr-un parc auto din Olanda si l-a transportat cu un microbuz cu platforma,  pana in apropierea statiei Petrom Albita. De acolo, autoturismul a fost coborat de pe platforma si condus de catre Sergiu C. pana in apropierea P.T.F. Albita, iar din apropierea punctului pana la cabina de control de pe sensul de iesire din tara, autoturismul mai sus mentionat a fost condus de catre dansul.

Politistii de frontiera au intocmit celor in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-