Published On: joi, Iul 26th, 2012

Liberalii braileni lupta impotriva fraudei electorale

Share This
Tags

Problemele de frauda electorala semnalate la nivel national se pare ca si-au gasit intrarea si in orasul nostru.

“Pana la momentul actual au fost semnalate cazuri in Lacu Dulce, unde cetatenilor le-au fost inmanate sacose cu alimente contra buletinelor de identitate”, a spus viceprimarul Danaila la conferinta de presa organizata de PNL.

Viceprimarul Alexandru Danaila a recomandat cetatenilor care sunt martori sau implicati in astfel de cazuri sa le reclame la numarul de urgente 112.

“Toti cetatenii au drept de vot. Daca acestia nu sunt lasati sa-si exercite acest drept se pot adresa organelor abilitate prin numarul 112. Totodata acestia pot semnala neregulile la sediul partidului nostru”, a declarat Alexandru Danaila.

Cazurile minerilor nu sunt singulare existand si in Braila patroni democrat-liberali care, mizand pe faptul ca oamenii au nevoie de locul de munca pentru a supravietui, fac diferite abuzuri impotriva referendumului.

*Mitinguri USL peste tot in tara

Consilierul judetean Cristian Ancuta a precizat faptul ca peste 300 de membrii USL vor participa azi la mittingul organizat in capitala pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu.

Intrunirea va avea loc in sala Romexpo din Bucuresti, unde vor participa printre altii presedintele interimar Crin Antonescu dar si primul ministru Victor Ponta. Mitingul se va finaliza cu un concert sustinut de Vunk, Antonia si Loredana.

“Astazi Braila participa la un miting la Bucuresti, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Aproximativ 300 de persoane vom pleca pentru a protesta in capitala”, a declarat Cristian Ancuta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-