Published On: lun, Iul 16th, 2012

Liberalii braileni au iesit la joc

Share This
Tags

*Au si de ce, acestia sarbatoresc interimatul lui Crin Antonescu

Consilierul judetean al Partidului National Liberal, Cristian Ancuta, a petrecut vineri seara, alaturi de o tanara domnisoara si un alt cuplu in cadrul festiv al unei terase de pe faleza Dunarii.

Tema petrecerii organizate de local a fost “Nunta la romani”, motiv pentru care Ancuta s-a angajat intr-o serie de hore si dansuri traditionale.

Liberalii au si de ce sa sarbatoreasca. Chiar daca nu a fost ales de popor, fostul lider PNL a ocupat de curand scaunul de presedinte interimar al Romaniei.

La 33 de ani, Cristian Ancuta a obtinut functia de consilier judetean pe locul 4 a listelor in urma alegerilor locale din 10 iunie 2012.

Inca un motiv de petrecere am zice, tinand cont de faptul ca liberalul si-a demonstrat abilitatile de dansator in fata catorva zeci de persoane aflate pe terasa.

Specialist in administratie publica, Ancuta si-a inceput activitatea in randul liberalilor ca membru supleant. De-a lungul timpului acesta s-a remarcat atat prin activitatea desfasurata in partid dar si pe prima pagina a ziarelor, fiind subiectul unui scandal ce avea ca tema consumul de droguri de mare risc.

Un lucru e cert, cand vine vorba de distractie liberalii o fac cel mai bine!

Comentarii

comentariu

About the Author

-