Published On: joi, Iul 12th, 2012

La volanul unui tractor desi nu poseda permis de conducere

Share This
Tags

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au depistat pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, un cetatean roman la volanul unui tractor desi nu poseda permis de conducere.

In data de 7 iulie a.c., in jurul orei 20.30, pe timpul efectuarii unei misiuni specifice de supraveghere si control, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati, au oprit in trafic pentru control, pe comunicatia E 87, un tractor condus de catre cetateanul roman Petrica G., in varsta de 50 de ani, care se deplasa dinspre P.T.F. Galati-Rutier spre municipiul Galati.

La control, barbatul in cauza nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au stabilit faptul ca barbatul nu poseda permis de conducere.

Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-