Published On: vin, Iul 13th, 2012

La un pas de moarte, chiar inainte de ziua ei

Share This
Tags

Astazi, in jurul orelor 5.30 a avut loc un incendiu pe strada Unirii, la blocul cu acelasi nume. Buzea Alexandrina in varsta de 82 de ani, a uitat o cratita de apa pe foc, timp in care aceasta s-a asezat in pat. Trezita de mirosul de fum, batrana s-a ridicat imediat sa vada de unde provine  acesta. Speriata s-a dezechilibrat si a cazut producadu-si o ruptura de bazin.

Alertati de strigatele de ajutor si de mirosul inecacios de fum, vecinii au anuntat imediat pompierii si au intrat in casa batranei pentru a-i acorda primul ajutor.

Echipajul  ajuns la fata locului, a spart usa apartamentului si a gasit-o pebatrana cazuta pe podea. Lucratorii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dunarea Braila” au stins focul care iesea din cratita si acaparase o buna parte din perete. Acestia au luptat pentru stingerea flacarilor astfel incat apartamentele invecinate sa nu fie afectate.

Alexandrina a suferit  o fractura de bazin iar starea ei nu era foarte buna, fiind inecata de fumul care iesea inca din cratita uitata pe foc. Aceasta a fost trasportata imediat la spitalul Judetean  de Urgenta, Braila.

Reporterii Infobraila au stat de vorba cu sora victimei. Fratila Petrica ne-a dat informatii ca batrana se afla in stare grava “Situatia este destul de delicata, luni va fi operata, insa nu se stie daca are multe sanse sa traiasca deoarece are probleme cu inima.”

Pe data de 25 iulie Alexandrina implineste varsta de 82 de ani. Din pacate aceasta va fi nevoita sa-si sarbatoreasca impresionanta varsta pe patul de spital.

Comentarii

comentariu

About the Author

-