Published On: joi, Iul 19th, 2012

Inter din Serbia la HC Dunarea

Share This
Tags

*Sandra Kuridza a semnat pentru 2 ani cu HC Dunarea si va juca pe postul de inter dreapta * Trei turnee de pregatire in tara si unul peste hotare * Brailenii vor vedea echipa pe teren abia la sfarsitul lunii august *

HC Dunarea a finalizat primul transfer de peste hotare. Sandra Kuridza, fosta componenta la ETV-ERDI VSE a semnat ieri un contract de doi ani cu echipa braileana. In seara aceasta ajunge in Braila si extrema Batkova Iana, care urmeaza sa inceapa colaborarea cu HC Dunarea.

De vineri, echipa braileana pleaca in cantonament la Cheile Gradistei, unde vor avea un stagiu de pregatire care va consta atat in alergare cat si in exercitii la sala de forta. Cantonamentul la Cheile Gradistei va dura o saptamana, dupa care echipa braileana va participa la mai multe turnee de pregatire.

Alaturi de lotul de la HC Dunarea s-a alaturat si Andreea Barbos care a venit de la echipa de tineret. Singura care va lipsi din acest cantonament va fi Gabriela Perianu care are pregatire alaturi de lotul de tineret.

In perioada 7-8 august, HC Dunarea va avea un turneu la Roman, jucand meciuri de pregatire cu SCM Craiova si HC Roman, urmand ca in perioada 10-11 sa participe la turneul international de la Cluj. La Turneul Memorial „Tiberiu Rusu”, organizat de vicecampioana Jolidon Cluj, va participa campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Iuventa Michalovce campioana din Slovacia, HC Dunarea Braila si HCM Baia Mare.

Dupa turneul de la Cluj, HC Dunarea va face deplasarea la Baia Mare unde, in perioada 13-16 vor efectua 3 zile de antrenament dar si meciuri de pregatire alaturi de HCM Baia Mare.

Ultimul turneu de pregatire in deplasare va fi peste hotare, HC Dunarea mergand in Ungaria la Bekescsaba, unde vor participa si echipe din tara.

Pentru sfarsitul lunii august, HC Dunarea organizeaza pentru braileni doua turnee de pregatire in Sala Polivalenta Danubius la care au fost invitate echipele HC Roman, CSM Ploiesti, CSM Bucuresti iar la cel de-al doilea au fost invitate sa participe CSM Slobozia si HC Otelul Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-