Published On: mar, Iul 10th, 2012

Infobraila va prezinta in EXCLUSIVITATE lotul echipei HC Dunarea Braila

Share This
Tags

HC Dunarea Braila a avut astazi prima reuniune de dupa vacanta. La prima adunare au strigat prezent 11 jucatoare, Elena Voicu, Gabriela Dobre, Alina Horjea, Nicoleta Esanu, Andreea Adespii, Raluca Irimia, Ana-Maria Dragut, Adina Brot, Ramona Constantinescu iar printre jucatoarele din lotul trecut al clubului brailean s-a numarat si golghetera Ada Moldovan, care revine la HC Dunarea dupa ce a luat o pauza de un an, dar si Mirela Nichita, primul transfer facut in aceasta vara de Braila.

De astazi, fetele isi reiau activitatea cu doua antrenamente pe zi, unul dimineata la orele 8.00 si unul de la orele 19.00, ambele urmand sa se desfasoare pe Stadionul Municipal din Braila.

Pentru urmatoare perioada, antrenorul Ioan Baban a programat un stagiu de 5 zile de alergare pe nisip, care va avea loc ori pe plaja Perla, ori in Galati pe plaja Brates.

In perioada 20-28 iulie, lotul de la HC Dunarea Braila va avea cantonament de pregatire la Moeciu, iar in august acestea vor desfasura mai multe jocuri de pregatire atat in strainatate cat si in tara.

Din lotul prezent azi la primul antrenament au lipsit motivat, Gabriela Perianu si Andreea Barbos care participa la Campionatul Mondial de Tineret din Cehia.

Saptamana viitoare lotul clubului brailean se va intarii cu 3 jucatoare venite de peste hotare. Din cele trei transferuri facute de peste hotare, doua jucatoare  sunt din Ucraina, extrema BATKOVA YANA si pivotul SHUTSKA IRYNA, care a evoluat la CSM Bacau. Cel de-al treilea trasnfer de la HC Dunarea este din Muntenegru, MARKOVIC JELENA care a jucat pe postul de inter la Buducnost. Acestea vor ajunge saptamana viitoare la Braila.

Prima partida din Liga Nationala, va avea loc pe 9 septembrie, cand HC Dunarea intalneste ASCH Terom Iasi.

Componentele lotului HC Dunarea Braila 2012-2013: Adina Brot, Ada Moldovan, Alina Horjea, Gabriela Dobre, Gabriela Perianu, Andreea Adespii, Raluca Irimia, Nicoleta Esanu, Elena Voicu, Ana-Maria Dragut, Ramona Constantinescu, Andreea Barbos, Mirela Nichita, Batkova Yana, Shutska Iryna, Markovic Jelena.

Comentarii

comentariu

About the Author

-