Published On: mie, Iul 11th, 2012

Inca 3 talhari identificati de politisti

Share This
Tags

In ziua de 6 iulie a.c., braileanca C.M. (44 de ani) a reclamat la Politie ca, in timp ce se deplasa pe strada Scolilor, la intersectia cu Bulevardul Dorobantilor, un tanar necunoscut i-a smuls lantisorul de la gat si a fugit printre blocuri. Prejudiciul cauzat este in valoare de 840 de lei.

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale- linia de munca Violenta  au demarat imediat cercetarile si verificarile in zona si ieri l-au identificat pe principalul suspect al savarsirii infractiunii de talharie, M.C. (19 ani), din comuna Viziru.

Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului Braila pentru cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, si s-a stabilit ca, la comiterea faptei a fost insotit de B.I. (18 ani), din comuna Viziru, si S.D. (15 ani), din municipiu, actionand dupa o intelegere prealabila, iar lantisorul sustras a fost vandut contra sumei de 580 lei, banii fiind impartiti intre ei.

M.C. a fost retinut pe ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J.Braila, urmand sa fie prezentat Judecatoriei Braila cu propunere de arestare preventiva, aceeasi propunere urmand a fi facuta, in lipsa, si fata de B.I., pentru care se continua activitatile de cautare, intrucat lipseste de la domiciliu din data de 8 iulie a.c., iar S.D. va fi cercetat in stare de libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-