Published On: mie, Iul 11th, 2012

Hoti identificati de politisti

Share This
Tags

La data 10 iulie 2012, la orele 12.45, U.M., angajat al unei societati comerciale, a sesizat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru faptul ca, in noaptea de 9 spre 10 iulie a.c., persoane necunoscute au sustras din rezervorul unui utilaj, parcat la punctul de lucru din comuna Stancuta, 105 litri de motorina.

Politistii au demarat cercetarile si au stabilit ca autorii furtului sunt C.A. (17 ani), din comuna Fundeni, judetul Calarasi, domiciliat fara forme legale in comuna Stancuta, satul Stanca, si P.G. (17 ani), din acelasi sat, motorina fiind recuperata si predata societatii pagubite.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Ul alt caz a fost si in comuna Victoria. In baza sesizarii lui L.I. (74 de ani), cu privire la faptul ca, in noptile de 16 spre 17 si 17 spre 18 februarie 2011, persoane necunoscute au patruns in curtea locuintei sale si i-au sustras 220 de litri motorina dintr-un recipient metalic si dintr-un bidon din plastic, politisti de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru au continuat cercetarile si i-au identificat pe autorii faptei.

Acestia sunt M.M. (21 de ani), P.C. (17 ani), A.C. (18 ani) si J.S. (18 ani), toti din comuna Victoria, carora li s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale- linia de munca Patrimoniu au continuat cercetarile in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti si l-au identificat pe C.U. (19 ani), din Braila, caruia i s-a stabilit si probat faptul ca in ziua de 13 iunie a.c., intre orele 9.30- 13.30, a patruns pe usa neasigurata in curtea unui imobil, situat pe strada Imparatul Traian, apartinand lui C.V., si de pe casa scarii interioare a sustras un generator de curent electric, in valoare de 480 de lei.

Politistii i-au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-