Published On: Soare, Iul 29th, 2012

Hot prins in casa de proprietar

Share This
Tags

Ieri seara, la orele 23.10, I.M. in varsta de 25 de ani, din municipiu, a reclamat la Politie faptul ca vecinul lui, C.V. de 36 de ani, a patruns fara drept in locuinta sa si i-a sustras o suma de bani.

Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca reclamantul, in momentul cand s-a intors la domiciliu cu matusa sa, K.M. in varsta de 41 de ani, l-a surprins pe autor in sufragerie, fiind nevoit sa-l loveasca cu pumnul in zona fetei, incercand sa-l imobilizeze, dar a reusit sa scape impingand-o cu mainile pe matusa lui care, in cadere, s-a lovit la cap (necesita 2-3 zile de ingrijiri medicale).

Din cercetari a rezultat ca faptuitorul a sustras din locuinta suma de circa 500 lei, cartea de identitate si un portofel cu carduri bancare, toate apartinand numitei K.M.

In jurul orelor 2.00, echipa operativa l-a depistat pe autor, in zona blocului in care locuieste, conducandu-l la sediul Politiei Municipiului pentru cercetari.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, instanta de judecata emitand mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si talharie.

A fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-