Published On: mar, Iul 10th, 2012

Hot depistat si retinut de politisti

Share This
Tags

In urma cercetarilor efectuate de politisti de la Politia orasului Faurei a fost depistat si retinut localnicul M.F. (18 ani), cercetat in mai multe cauze penale si care se sustragea urmaririi  penale.

In cauza au fost efectuate acte de urmarire penala si s-a luat masura retinerii acestuia pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie pusa in miscare actiunea penala si inaintata cu propunere de arestare preventiva la Parchetul de pe langa Judecatoria Faurei.

Acesta este cercetat pentru comiterea a 4 infractiunii de furt calificat, comise in noaptea de  2 spre 3 februarie a.c., cand, prin escaladarea gardului, a patruns in curtea locuintei unei localnice si a sustras 9 pasari, lemne de foc, un topor, 3 bare metalice, un uluc metalic, capra din fier pentru taiat lemne, un cazan din fier, toate in valoare de 400 de lei; in  noaptea de 29 februarie spre 1 martie a.c., a fortat portbagajele a doua autoturisme, parcate pe strada Depozitelor, din orasul Faurei, de unde a sustras rotile de rezerva, in valoare de 250 de lei, fiecare; in ziua de 11 mai a.c., a patruns, prin escaladarea gardului, in curtea locuintei altei localnice, de unde a sustras o stropitoare si o lama de abrich, in valoare de 150 de lei si, in noaptea de 2 spre 3 iunie a.c., a patruns prin efractie intr-un magazin din oras si a sustras mai multe bunuri alimentare, in valoare de 715 lei.

Politistii au recuperat prejudiciul in proportie de 20 %, iar autorul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare  Preventiva al I.P.J. Braila.

De asemenea, extinzand cercetarile, politistii au mai stabilit ca, in ziua de 5 iulie a.c., acesta si-a insusit un telefon mobil, uitat pe o canapea in fata portii, de C.G., din orasul Faurei, pe care, apoi, l-a vandut unei persoane necunoscute.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-