Published On: mar, Iul 17th, 2012

HC Dunarea nu stie cu cine va juca in prima etapa

Share This
Tags

In urma cu cateva zile, Federatia Romana de Handbal a anuntat programul din turul Ligii nationale pentru sezonul 2012-2013. La acel moment, echipa locala, HC Dunarea avea sa evolueze pe terenul nou promovatei Terom Iasi.

Din cauza unor dispute dintre echipa ieseana si autoritatile de acolo, respectiv Primaria din Iasi, acestia nu au picat de comun acord ajungandu-se astfel la retragerea echipei. Astfel, nou promovata Terom Iasi se retrage din Liga Nationala, ajungând probabil sa se si desfiinteze.

In acest sezon au mai ramas inscrise doar 11 echipe, urmând sa se stabileasca care va fi cea de-a 12, atunci aflandu-se si adversarul echipei HC Dunarea Braila din prima etapa.

* Alergare pe nisip si o saptamana de cantonament la Moeciu

In ceea ce priveste stagiu de pregatire a clubului brailean acesta continua, fetele mergand [n acesta saptamana la lacul Brates unde au avut alergare pe nisip.

La inceputul saptamânii viitoare, echipa HC Dunarea Braila pleaca in cantonament la Moeciu care va dura 7 zile, urmand ca de la inceputul lunii viitoare sa participe la turnee de pregatire, 2 urmând sa fie in deplasare, la Roman si la Cluj, doua in strainatate si alte doua in Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-