Published On: vin, Iul 6th, 2012

Handbalul are un viitor frumos la Braila

Share This
Tags

*Jucatoare noi la club dar si o suprafata de joc noua

De cand Consiliul Judetean Braila se ocupa de intreaga activitate de la HC Dunarea Braila, tot mai multi iubitori ai acestui handbalului au mari asteptari de la echipa. Cu o asemenea conducere, HC Dunarea Braila nici nu avea cum sa clacheze avand in vedere ca nu au mai fost discutii de niciun fel la club si ca echipa merge de la an la an din ce in ce mai bine.

Presedintele clubului, Gheorghe Bunea Stancu a dezvaluit anumite proiecte pentru viitorul apropiat, in ceea ce priveste handbalul brailean.

Dupa transferul unuia dintre cei mai buni portari ai Romaniei, conducerea clubului doreste ca in viitorul apropiat sa mai faca alte cateva transferuri, de aceasta data de peste hotare. “Chiar zilele acestea am vorbit cu cativa colegi. Am trasferat-o pe Mirela Nichita portarul de la HC Zalau si portarul Romaniei. Suntem in negocieri cu alte jucatoare din care vom alege trei, probabil ca vor fi din Ucraina, Rusia, Serbia sau Croatia. In rest avem echipa, avem jucatoare pe toate posturile, cele tinere care le-am adus acum cativa ani de zile si care s-au maturizat intre timp. Acestea au jucat foarte bine in Brazilia si Romania a devenit vicecampioana mondiala, ceea ce pentru noi, romanii, dar si pentru Braila, avand in vedere ca pe banca a stat Ioan Baban si in teren au fost 4 jucatoare de la HC Dunarea reprezinta o mandrie,” a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

In urmatoara perioada, Sala Polivalenta Danubius intra in modificari, conducerea dorind sa schimbe suprafata de joc, acest proiect ajungand la suma de 120-130 de mii de euro. Schimbarea suprafetei de joc este necesara mai ales pentru ca HC Dunarea Braila joaca in acest an in Cupele Europene. “Am discutat si problema schimbarii suprefetei de joc pentru ca vin cupele europene si trebuie sa schimbam acea suprafata, pentru ca de acum inainte nu mai merge altfel. Eu sper ca in 90 de zile maxim sa avem suprafata noua de joc in sala Danubius, cu tot ceea ce inseamna acreditarile necesare pentru ca altfel nu se poate. Daca la vestiare si in celelalte parti am facut tot ceea ce se putea, sala arata asa cum arata, adica bine, trebuie sa schimbam si suprafata de teren care poate ajunge la 120-130 de mii de euro,” a precizat presedintele clubului brailean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-