Published On: mar, Iul 17th, 2012

Hai, vino iar in gara noastra de 7.8 milioane euro!

Share This
Tags

Dupa 140 de ani de indiferenta se modernizeaza Statia CFR Persoanele fara adapost vor avea privilegiul de a inopta intr-o locatie de 7.8 milioane de euro fara tva

Se munceste de zor la consolidarea suprafetei intregii gari CFR, la final fiind modernizat interiorul, exteriorul dar si instalatiile energetice, termice si de telecomunicatii.

In ciuda faptului ca o calatorie cu trenul sperie majoritatea pasagerilor datorita conditiilor precare a cailor ferate dar si a mijloacelor de transport in comun in sine, autoritatile sunt preocupate doar de confortul pasagerilor care ajung la destinatie.

O echipa InfoBraila s-a deplasat astazi in gara CFR Braila si a discutat cu pasagerii uneia dintre cursele practicate pe ruta Faurei Galati care s-au declarat total nemultumiti de conditii ” Aerul este irespirabil iar trenul parea sa sara de pe sine” , a declarat un calator.

Desi Braila se va mandri cu noua statie in valoare de milioane de euro, locuitorii orasului vor duce in continuare o lupta constanta cu saracia. La colturile unora din cele mai mari strazi din Braila intalnim vanzatori de ocazie, care pentru cativa lei vand lucruri marunte. Tot in orasul nostru intalnim oameni care cauta in pubelele de resturi menajere ale celor care au o conditie financiara mai buna decat a lor.

Din pacate nici in viitorul apropiat Braila nu se va mandri cu o conditie de viata mai buna, dar va fi mai bogata cu o gara de milioane de euro.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-