Published On: mar, Iul 17th, 2012

Groapa fantoma de pe strada Garii

Share This
Tags

Canalizarea dezafectata din fata Scolii Generale “Constantin Sandu Aldea” un pericol pentru braileni

De cateva saptamani brailenii care se aventureaza sa mearga petrotuarul din fata Scolii Generale “Constantin Sandu Aldea” situata pe strada G-ral Eremia Griorescu, trebuie sa fie foarte agili pentru a trece testul de atentie distributiva.

Pana acum zona era cunoscuta de catre cei care frecventau traseul ca fiind una de bombardament cu excremente datorate multimii de ciori ce se afla in copacii de pe marginea trotuarului. Oricine intra in zona de atac, lunga de vreo 30 de metri, marea pasul si privea temator coroanele copacilor cu grija sa nu fie atins de vreun noroc cazut din cer. Paradoxal, cine reusea sa treaca neatins se considera norocos, insa de curand probei i s-a mai adaugat un obstacol, o canalizare a carei capac a disparut peste noapte.

Toti brailenii care folosesc acest trotuar au sanse sa pice in capcana, deloc de neglijat ca dimensiuni, privind catre “disimularea” creata de ciori.

Partea si mai proasta este ca locul cu pricina se afla foarte aproape de gara CFR, reprezentand un adevarat pericol pentru cei care vin in Braila, mai ales ca odata cu lasarea serii groapa devine aproape invizibila.

Ionut Rosca

Comentarii

comentariu

About the Author

-