Published On: lun, Iul 23rd, 2012

Festivalul a adus profit comerciantilor braileni

Share This
Tags

Proprietarii teraselor de pe esplanada Dunarii s-au bucurat din plin de festival.

Festivalul International de folclor “Cantec de dragoste de-a lungul Dunarii” a fost un mare prilej de bucurie pentru comerciantii si patronii teraselor deschise pe esplanada.

Acest festival a contribuit nu doar la binedispunerea brailenilor ci si la dublarea vanzarilor produselor comercializate pe faleza.

In fiecare seara din cele trei rezervate spectacolului, inca de la orele18.00 faleza Dunarii era plina de braileni nerabdatori de toate varstele, care asteaptau pe banci sau pe la terase. Nici dupa ce au petrecut la spectacol multi dintre ei nu se indurau sa plece acasa, asa ca au luat cu asalt terasele si restaurantele unde au continuat petrecerea consumand pizza, mici si bere.

Comerciantii s-au asteptat  la un numar mare de consumatori, pentru care au aprovizionat frigiderele. “Noi suntem pregatiti, frigiderele sunt pline, am marit numarul de personal in acest weekend si suntem dispusi la program prelungit, deci vom ramane aici pana la ultimul client”, a declarat patronul unui restaurant.

Cei care nu s-au bucurat atat de mult de acest festival au fost angajatii de la salubritate care au avut foarte mult de munca dupa aceste nopti lungi.

Geanina Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-