Published On: Soare, Iul 29th, 2012

Fara vot la referendum in comuna Marasu

Share This
Tags

* Nicolae Nitescu, primarul de la Marasu, acuzat de catre locuitorii comunei ca nu-i lasa sa mearga la referendum *

Locuitorii din comuna se plang de faptul ca  Nicolae Nitescu primar din partea PDL, a comunei Marasu, le-ar fi spus sa nu mearga la vot, ba chiar i-ar fi amenintat ca ii lasa fara locuri de munca. Acestia se feresc sa isi dezvaluie identitatea, deoarece primarul este o persoana influenta si le este teama de reactiile lui.

Aceasta insa nu este singura nemultumire a cetatenilor. Ei sunt nemultumiti si de faptul ca primarul ar fi pus lacate la parculetul gradinitei unde se jucau copiii, dar si de drumul comunal care nu a mai fost reabilitat din anul 2006. Contactat telefonic de catre reporterii InfoBraila, primarul Nitescu nu a vrut sa colaboreze cu noi. Acesta a raspuns personal la telefonul primariei, insa cand a aflat de cine este cautat si in ce scop, a redirectionat apelul catre o angajata a primariei. Angajata ne-a spus ca primarul este plecat in satele vecine pe la sectiile de votare, si ca nu stie cand il putem gasi.

De asemenea aceeasi angajata a fost intrebata daca cetatenii comunei participa la vot, iar in loc sa ne raspunda a inceput sa rada.

Ceea ce nu intelegem este faptul ca nu stim care este rolul primarului la sectiile de votare. Probabil primarul din Marasu a uitat ca datorita cetatenilor care l-au votat a ajuns in functia pe care o detine acum, iar daca in continuare ii va dezamagi s-ar putea ca data viitoare sa nu mai castige alegerile.

Geanina Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-