Published On: lun, Iul 16th, 2012

Dunarea si-a luat din nou tributul

Share This
Tags

*Un barbat de 62 de ani s-a inecat ieri la plaja Lipoveneasca

Temperaturile crescute din ultima vreme ii imping pe braileni spre locurile de scaldat amenajate dar in special spre cele neamenajate.

Printre destinatiile preferate de braileni se numara pontoanele, ambele maluri ale Dunarii, plaja neamenajata a Lacului Sarat si alte locuri care pun in pericol viata oamenilor.

O zona periculoasa de scaldat pentru braileni este cea a pontoanelor, fiind un real pericol pentru cei care se aventureaza atunci cand se pornesc motoarele bacurilor.

Atat in weekend cat si in cursul saptamanii se poate observa faptul ca “Plaja Studenteasca”, este plina de oameni inconstienti, dornici sa se racoreasca fara sa tina cont insa de faptul ca acea plaja este neamenajata si nu exista salvamari care sa vina in ajutorul celor care se scalda acolo.

Mai mult, dupa cum ne recomanda medicii, Dunarea nu este cel mai indicat loc in care te poti scalda, bolile de piele fiind cele mai comune afectiuni in randul brailenilor.

*Scaldatul in locuri neamenajate face din nou victime

Un barbat in varsta de 62 de ani s-a inecat duminica la orele pranzului in zona “Plaja Lipoveneasca”. Barbatul se afla la scaldat si nu a tinut cont de faptul ca nu exista oameni care sa-i vina in ajutor in cazul in care ar putea intampina greutati.

Trupul sau a fost recuperat de lucratorii din cadrul Inspectoratului de Urgenta “Dunarea Braila”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-