Published On: mie, Iul 25th, 2012

Dunarea Braila – WHC Biseri, in turul doi al Cupei EHF

Share This
Tags

In urma tragerilor la sorti de la Viena, cele cinci echipe de handbal romanesti: trei feminine si doua masculine si-au aflat adversarii.

In Cupa EHF, turul doi, Dunarea Braila va intalni formatia WHC Biseri (Muntenegru). Meciul tur va avea loc la Braila, in 13-14 octombrie, returul in deplasare, o saptamana mai tarziu. Daca va castiga aceasta prima mansa, HC Dunarea Braila va avea ca adversar in runda 3 pe HC “Kuban” Krasnodars. Meciul din runda trei se va disputa in 10-11 noiembrie, urmand ca returul de acasa sa fie o saptamana mai tarziu in 17-18 noiembrie.

In Cupa EHF, turul trei, HC Zalau va intalni castigatoarea din turul doi, dintre Valencia (Spania) si Valur (Islanda). Meciul tur va avea loc in deplasare, pe 10 sau 11 noiembrie, iar returul la Zalau, o saptamana mai tarziu.

In turul 3 al Cupei Cupelor, Oţelul Galaţi va intalni echipa de pe locul trei din preliminariile Ligii Campionilor, turneul 1 de calificare (meciul tur in deplasare, in 10-11 noiembrie, returul la Galaţi, o saptamana mai tarziu). Din turneul 1 fac parte echipele Viborg HK, Bera Bera, Vistal Gdynia, LC Bruhl.

La masculin, in primul tur al Cupei EHF, HC Odorhei va disputa doua meciuri cu European University Cyprus (Cipru). Meciul tur va avea loc in Cipru, in 8-9 septembrie, iar returul, o saptamana mai tarziu pe terenul echipei antrenate de Vlad Caba. Daca se va califica mai departe, HC Odorhei va juca cu invinsa din meciul eliminatoriu din preliminariile Ligii Campionilor, dintre Besiktas (Turcia) si HC Dinamo Minsk (Belarus).

In Cupa EHF, turul 2, Stiinţa Bacau va intalni castigatoarea din turul 1, dintre Sporting CP (Portugalia) si Ystads IF (Suedia). Meciul tur va avea loc la Bacau, in 13-14 octombrie, iar returul, in deplasare, o saptamana mai tarziu.

Inaintea tragerii la sorţi a cupelor europene a avut loc cea a primei faze a preliminariilor CM feminine, din 2013 (Serbia), naţionala Romaniei participand doar din faza a doua, a play-off-ului. Acesta este programat in dubla mansa eliminatorie, in 1-2, respectiv 8-9 iunie 2013. Componenţa grupelor din faza I: Slovacia, Elveţia, Grecia, Finlanda (grupa 1), Austria, Olanda, Slovenia, Israel (2), Belarus, Polonia, Lituania, Italia (3) si Turcia, Portugalia, Azerbaidjan (4).

Comentarii

comentariu

About the Author

-