Published On: joi, Iul 5th, 2012

Discutii cu pumnul

Share This
Tags

Ieri, la orele 10.00, M.I. (49 de ani), din comuna Rosiori, satul Florica, a sesizat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru faptul ca, in dupa-amiaza zilei de 16 iunie a.c., la orele 16.00, in timp ce se afla la o terasa din satul Coltea, comuna Rosiori, a fost lovit cu pumnul in zona fetei de localnicul T.I.

Politistii au efectuat cercetari, victima neprezentând certificat medico-legal, si au intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente, art. 180 al. 1 din C.P.

La orele 12.00, M.M., din comuna Visani, a reclamat la Sectia 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca faptul ca, in timp ce se deplasa pe DJ 203, in satul Visani, pe fondul unor discutii contradictorii, a fost lovit cu pumnii de localnicii B.E. (52 de ani), B.I. (22 de ani) si B.C. (16 ani).

Politistii au efectuat cercetari si au intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Tot la orele 12.00, la sediul Politiei Municipiului Braila s-a prezentat C.V., din municipiu, care a reclamat ca, in ziua de 29 iunie a.c., la orele 19.00,  M.G., din municipiu, pe fondul unui conflict verbal, l-a amenintat cu acte de violenta si l-a alergat pe fiul lui, in curtea interioara a blocului in care locuieste,  acesta cazând si lovindu-se, fiindu-i provocate escoriatii.

Politistii au efectuat cercetari si audieri in cauza si au intocmit dosar penal pentru lovire si amenintare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-