Published On: mie, Iul 11th, 2012

Definitivarea cazului de agresiune de la Liceul Economic Braila

Share This
Tags

*Catalin Daniel B., elev in clasa a X-a, la liceul Economic, Ion Ghica, a fost atacat de varul unei colege de clasa, cu care acesta avusese un conflict.

Evenimentul a avut loc in luna noiembrie 2011, cand elevul se afla la orele de curs si in urma unor discutii cu colega sa, Carmen Georgiana C., aceasta, in loc sa apeleze la cadrele didactice, a preferat sa-l sune pe varul ei. Dumitrel Oprica, recidivist, in varsta de 24 de ani, a venit in apararea verisoarei, incepand sa-l loveasca pe colegul acesteia, atat in zona abdomenului cat si in zona capului. Din cauza loviturilor puternice, victima si-a pierdut cunostinta si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila.

Potrivit procurorilor braileni, acestia au incheiat inca un caz in care au fost implicati elevi. Ieri, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, l-a trimis in judecata pe acuzatul Dumitrel Oprica, recidivist, sub invinuirea savarsirii infractiunii de lovire. Acesta a mai fost acuzat si in 2011 pentru talharie si distrugere, fiind condamnat la un an de inchisoare si in 2008 a fost sanctionat administrativ pentru port ilegal de arma alba.

Geanina Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-