Published On: vin, Iul 6th, 2012

“Daca se va merge pe varianta sa castige cel mai bun cu siguranta vom castiga toate colegiile”

Share This
Tags

*Este declaratia co-presedintelui USL Braila, Gheorghe Bunea Stancu

In ceea ce priveste alegerile parlamentare, liderul social-democratilor braileni a decalar ca nu l-ar mira sa-l intalneasca pe contracandidatul de la CJ, Sergiu Diacomatu, chiar in Colegiul 1. Asta nu inseamna insa, ca lupta va fi mai prejos, USL sperand sa castige de aceasta data toate colegiile: “Lucrul acesta trebuie sa-l intrebati pe presedintele de la PNL eu nu stiu nimic despre acest lucru, dar la cat tupeu are individul acesta nu ar mai mira pe nimeni, eu unul nu m-as mira daca m-as trezi cu el la usa. Nu e nimic de mirare in ceea ce il priveste dar trecand peste astea eu cred ca acest individ  va candida in colegiul  numarul 1,acolo este patria oamenilor de factura lui, apoi este foarte multa saracie si se cumpara cu foarte multa usurinta voturile si intr-adevar sansele sunt mult mai mari acolo dar si noi probabil ne vom lua masurile necesare pentru a crea o contrapondere in zona respectiva si pentru a incerca pe USL sa castigam alegerile in zona respectiva. Daca se merge pe varianta care s-a vehiculat si care a murit in ultimul timp, sa castige cel mai bun in fiecare colegiu cu siguranta vom castiga toate colegiile, daca se merge pe varianta veche, cea din 2008, atunci lucrurile stau altfel si cel mai probabil vor intra in parlament si membri de la alte partide”, a declarat liderul social-democratilor braileni.

In ceea ce priveste politizarea conducerii institutiilor publice, presedintele CJ nu are o parere foarte buna: ”Luam inspectoratul scolar, Daminescu, care nu este membru in niciun partid si rugamintea mea la el a fost sa nu se inscrie in niciun partid, sa vada ce probleme are invatamantul si sa le rezolve. Numirile de director trebuiesc facute daca este cazul si cand este cazul dupa criteriu profesional. Criteriul pentru noi este unul profesional si asa va fi si de acum inainte. O sa vedeti ca si la alte institutii, acolo unde s-a facut politica, mai ales la comanda, si dvs stiti ce probleme au fost, DSP este una dintre ele. Eu nu inteleg de ce acolo unde luam bani de la stat trebuie sa facem politica. Asa cum a spus primul ministru si presedintele nostru de partid, cei care au facut politica in campanie si inainte de campanie nu au ce sa mai caute pe scaunele pe care le ocupa”.

Presedintele PSD a tinut sa atraga atentia asupra publicatiilor negative din mucipiu care servesc anumite interese, cu lipsa totala de obiectivitate si profesionalism facand astfel o imagine proasta orasului dar si ducand in eroare populatia lui: ”In legatura cu discutiile de ieri din CJ, am vazut ca unele sunt slugile lui Stancu, bine aceeasi nota, acelasi caracter. Probabil ca tot ce se intampla rau in judetul asta se intampla din cauza lui Stancu si ceea ce se intampla de bine, nu are nicio legatura Stancu cu asta. Cred ca a venit timpul ca populatia sa ia la cunostinta, pe cine sustine acest ziar, e ca o pata neagra,niciodata nu castiga nimic, tot timpul doar pierde. Eu ma intreb pana unde vom ajunge noi in judetul acesta? Ce o sa inteleaga copii acestia de la noi, oamenii de rand care nu sunt familiarizati cu ceea ce se intampla, cu latura asta negativa”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-