Published On: lun, Iul 30th, 2012

Copil de 3 ani, sfasiat de un caine

Share This
Tags

Aflat in fata curtii reclamantei, copilul a fost atacat de un caine scapat din cusca, acesta rupand lantul cu care era legat. Acesta a fost luat prin surprindere fiind sfasiat de coltii dulaului. Nu a avut nici o sansa in lupta cu bestia dezlantuita a fost tarat prin praf si muscat grav, fiind lipsit total de aparare. Tarziu dupa ce copilul nu a mai avut glas sa tipe reclamanta a ajuns sa potoleasca cainele incins la atac insa era deja prea tarziu minorul fiind deja bine hartanit si lasat aproape inconstient.

{n urma atacului copilul a suferit multiple leziuni si a fost transportat de urgenta la spital pentru [ngrijiri medicale. Medicii braileni au decis ca minorul sa fie transportat la un spital din Bucuresti, unde se fac eforturi pentru a-i stabiliza starea de sanatate, iar copilul se lupta pentru a supravietui.

Indiferent de sanctiunile ce vor fi aplicate in urma anchetei nimic nu poata sa stearga trauma prin care un copil de 3 ani a trecut atunci cand se afla in ghearele bestiei si urmarile grave ale atacului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-