Published On: lun, Iul 23rd, 2012

Concursul National de proiecte pentru tineri

Share This
Tags

In perioada 23 iulie -11 septembrie, Conducerea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret desfasoara doua evenimente deosebite:”Consursul national de proiecte de tineret” si “Concursul national de proiecte studentesti”.

Aceste concursuri se adreseaza organizatiilor nonguvernamentale care reprezinta interesele tinerilor si studentilor  atât din România, cât si din afara granitelor, dar si organizatiilor studentesti, care doresc sa [ncurajeze spiritul tinerilor si sa le promoveze punctele de vedere.

“Campanie pentru promovarea participarii tinerilor la viata societatii” este tema aleasa pentru aceste concursuri.

Calendarul desfasurarii evenimentelor se prezinta sub forma urmatoare: depunerea proiectelor 13-22 august 2012; analiza proiectelor a  23 august 3 septembrie 2012; depunerea contestatiilor a – 4-5 septembrie; analiza contestatiilor  6-11 septembrie; afisarea rezultatelor la contestatii si a rezultatelor finale 11 septembrie. Timpul alocat pentru derularea proiectelor este cuprinsa [ntre 22 septembrie si 23 noiembrie.

Pentru depunerea proiectelor se merge la sediul ANST din Bucuresti, sector 2, la adresa Vasile Conta, nr.16, sala Ilie Nastase. Exista si posibilitatea trimiterii prin posta la adresa sus mentionata.

Pentru mai multe informatii si detalii, puteti accesa site-ul www.anst.gov.ro

Alexandra Barbu

Comentarii

comentariu

About the Author

-