Published On: mar, Iul 17th, 2012

Codului Rutier nu este valabil si pentru soferii microbuzelor brailene

Share This
Tags

Calatorii sunt deranjati de atitudinea pe care soferii de pe maxi taxi o au in trafic, de conditiile proaste in care calatoresc dar si de manelele ascultate la refuz care ii impiedica pe acestia sa auda statia ceruta

Datorita traseelor lungi care leaga majoritatea cartierelor brailene, tot mai multi oameni aleg transportul in comun de tip maxi taxi. Braicar-ul pierde teren in fata privatilor pentru ca “nu are acces in toate colturile orasului si in plus autobuzele vin cu intarziere” a declarat un cetatean intrebat de ce prefera acest mijloc de transport.

Soferii de pe maxi taxi ignora prevederile Codului Rutier si inca de la primele ore ale diminetii se iau la intrecere pentru a strange pasageri.

Depasirile neregulamentare care pun viata in pericol celor care stau inghesuiti in picioare, cuvintele obscene adresate altor participanti la trafic, manelele ascultate la maxim care impiedica soferul sa auda statia ceruta, sunt doar cateva din neregulile peste care brailenii se vad obligati sa treaca cu vederea.

“Nu este posibil ca un oras dintr-o tara Europeana sa aiba un asemenea transport. Cand te urci intr-un maxi taxi mirosul te copleseste iar de scaunele imputite nu mai vorbim. Sa mergi cateva statii pe caldurile astea si in picioare si inghesuiti este o adevarata provocare. Rusine autoritatilor”, a declarat un cetatean care foloseste transportul de tip maxi taxi.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-