Published On: mie, Iul 11th, 2012

CF Braila striga prezent la adunare

Share This
Tags

Astazi, incepand cu orele 9.30, Stadionul Municipal din Braila a gazduit amicalul dintre echipa locala, Cf Braila si Conpet Ciresu. Echipa a fost condusa de pe margine de Alin Panzariu iar tehica lui ca antrenor a adus victoria din acest amical.

Partida de astazi s-a incheiat cu scorul de 4-2 pentru echipa braileana, marcatorii fiind Bogos, Necoara, Campeanu si Constache Gigel.

Din vechiul lot, s-au prezentat la primul antrenament jucatorii, }tefan Leu, Gabriel Bosoi, Laurentiu Ivan, Victor Olenic, Constantin Necoara, Gigel Constache, Marius Voicu, George Punga, Adrian Campeanu, Stelian Nicolita, Andrei Puscasu, Marius Dima, Alexandru Ilie si Colilie.

Odata cu plecarea lui la CS Otopeni, Ion Viorel a luat cu el si 7 jucatori de la Cf Braila, pe Palimaru, Otvos, Calin Marin, Vlaicu, Bogdan Dumitru, Gabi Ion, si Bucuroiu.

In ceea ce priveste viitorul antrenorul de la CF Braila, Adelin Soare a declarat ca Alin Panzariu reprezinta in momentul de fata cea mai buna varianta pe care o are, dar nu a negat faptul ca este in discutii si cu alti antrenori. “ Alin Panzariu se ocupa momentan de echipa. Noi suntem in discutii si cu alti antrenori dar nu este nimic concret momentan. Acum vrem sa ne ocupam de definitivarea lotului si asta include si banca tehnica”, a declarat Adelin Soare.

Pentru viitor, CF Braila mai are pregatit un meci amical, sambata de la orele 9.30 cu CSM Rm. Sarat, formatie care a încheiat sezonul trecut pe locul al patrulea în seria întâi a Ligii a III-a, iar pentru saptamana viitoare se pregateste o dubla mansa cu cei de la Dunarea Galati.

In ceea ce priveste cantonamentele, Adelin Soare a declarat faptul ca doreste sa incheie actualul lot, si apoi se va discuta si de stagiile de pregatire sau de cantonamente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-